Idei Cadouri de Craciun Compleu dama rosu alcatuit din rochie + caciula + jambiere - t550 - Compleuri - Compleu dama gros pentru iarna de culoare rosie Compleul este compus din rochie+caciula+jambiere Masura este universala

Compleu dama Craciunita rosu alcatuit din rochie tricotata + caciula + jambiere!

Compleu dama rosu alcatuit din rochie + caciula + jambiere – Compleu dama gros pentru iarna de culoare rosie Compleul este compus din rochie+caciula+jambiere Masura este universala, se potriveste pentru XS, S, M, se intinde, este elastic Materialul este alcatuit din tricot gros si calduros Lungimea rochiei este de 90 cm Compleul prezinta motive superbe, de sarbatoare Disponibil si pe alte culori, alege-ti culoarea favorita!

Compleu dama rosu alcatuit din rochie + caciula + jambiere
Compleu dama rosu alcatuit din rochie + caciula + jambiere

Pret redus 79 RON de la 149 RON
Comanda online pe Maroko

Pret redus 109 RON de la 149 RON Comanda online pe Maroko  Ho, ho, hoooo...hotaraste-te Mosule! www.Cadouri-de-Craciun.net vine anul acesta in ajutorul Mosului cu idei de cadouri online pentru toata familia si pentru toate bugetele! 
Compleu dama rosu alcatuit din rochie + caciula + jambieretele! 

Pret redus 79 RON de la 149 RON
Comanda online pe Maroko

Ho, ho, hoooo…hotaraste-te Mosule! www.Cadouri-de-Craciun.net iti vine in ajutor cu idei de cadouri online pentru toata familia si pentru toate bugetele!