Cadouri sportive care smulg copii din fata ecranelor, top 4 cele mai dorite!

Cadouri sportive care smulg copii din fata ecranelor, top 4 cele mai dorite!

Cadouri sportive oferite cu drag de Moș Crăciun pentru momente magice impreuna cu familia!

Copiii noștri stau deja prea mult în fața ecranelor albastre iar noi părinții asistăm neputincioși de multe ori. Astăzi o să încercam să îi convingem că e nevoie să compenseze aceste obiceiuri prin sport, prin activități în aer liber relaxante sau în familie. Cu această idee în minte am realizat un top 4 cadouri sportive cu care sperăm să reușim să îi scoatem pe copii în afara ecranelor albastre. Aceste activități sportive se pot relaiza chiar și în incinta locuinței dacă nu se poate sau nu e spațiu suficient afară, în curte sau în aer liber. Avem nevoie să renunțăm la ceva inutil dintr-un colțisor din casă unde să le instalăm dacă nu avem deja un spațiu diponibil. Bucuria de a dărui vine în fiecare an cu ajutorul lui Moș Nicolae și a lui Moș Crăciun. Iată propunerile cu care ei ar vrea să își umple sacul de data aceasta, de dragul copiilor noștri:

1 – Masă tenis de masă medie de interior PONGORI

Oricât de ocupați ar fi cu lucrul la teme sau la jocuri, copiii noștri vor ceda imediat propunerii unei ore pe zi petrecută alături de părinți, frați, surori! O partidă de tenis de masă la dublu sau la simplu, chiar dacă nu face nimeni performanță în domeniul mingiuțelor de ping-pong este tot ce au nevoie după cele câteva ore petrecute în spatele ecranelor (valabil inclusiv pentru noi adulții!) Nu este mare efortul fizic depus dar plăcerea de a petrece timp de calitate împreună este neprețuită! În plus această masă de tenis de masă medie de interior o poți folosi în casă dar și afară. Masă desfăcuta are 200cm x 98cm, inăltimea 76cm, inăltimea fileului 12cm, greutatea 29,6 kg. Pretul este 529 RON, comanda online din Decathlon.

2 -Tintă electronică cu săgeți pentru joacă in familie

Pentru copiii mai mari (includem și adulții) Moș Crăciun poate cumpăra cadouri sportive cu țintă interactivă și uși pentru depozitare. Această țintă electronică este concepută pentru darts nivel începător și este ideală pentru interior. Se poate juca atât cu prietenii cât și cu copii mai mari. Ținta ED 310 permite depozitarea ușoară a săgetilor după joc datorită suportului de depozitare. Pret 129 RON, comanda online din Decathlon.

3 – Set masă biliard pliabilă BT 500 Geologic

Conceput pentru a descoperi biliardul american la domiciliu va ajută să invățați miscările de bază. În familie sau între prieteni, invățați primele miscări de joc ale biliardului american cu ajutorul acestui set. In plus este foarte ușor de pliat/depliat, ocupă astfel mai puțin spațiu. Prețul este redus 699 RON de la 999 RON, grabiti-vă, stoc limitat la acest model, comandati acum online din Decathlon!

4 – Kit tir cu arcul Softarchery 100 Geologic

Conceput pentru inițierea în tir cu arcul cu săgeată tip ventuză pentru siguranță este Ideal pentru sport în familie. Setul este compus dintr-un arc, 2 săgeti cu ventuză și o țintă! Arcul este compatibil cu săgetile Discovery soft verde / portocaliu. Preț 179 RON, comanda online din Decathlon.

Noi il inspiram pe Mos Craciun!
Bonus pentru mezinul familiei! Sanie copii cu ham Boob, pret 99 RON, comanda pe Decathlon.
5. Bonus pentru mezinul familiei: Sanie copii cu ham Boob,
Pret 99 RON, comanda pe Decathlon.

Lui Moș Crăciun îi place să ofere bucuria de a face sport la orice vârstă, cu mic cu mare și apoi să fie sărbătoare! Voi ce ați pus în sacul lui cu cadouri anul acesta?